Schoonheidsspecialiste in Delft

Mijn naam is Barbara Bergwerff. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste sta ik voor je klaar in Schoonheidssalon BarbaBeauty in Delft.

Voordat ik mijn droom de schoonheidsverzorging waar kon maken, heb ik jarenlang met plezier als verpleegkundige in zorginstellingen door heel het land gewerkt. De laatste 22 jaar werkte ik in Delft.

Voor een sfeerimpressie van onze schoonheidssalon zie Instagram.

Onze specialiteiten zijn diverse massagebehandelingen van het gelaat en decolleté. Wij voeren edelsteenmassage uit met bergkristal, rozenkwarts, fluoriet, hematiet, jadeïet en amethist. Penseelmassage verrichten wij met diervriendelijke penselen van pony- of eekhoornhaar; deze behandeling is uitermate geschikt voor de rijpere, gevoelige of onrustige huid. Ayurvedische massage voeren we uit met etherische oliën die speciaal voor je worden samengesteld. We verzorgen klassieke massage, antistressmassage, drukpuntmassage en pincementmassage.

Silk for Beauty is onze exclusieve behandellijn voor gelaatsbehandelingen en -massages met producten van zijde waaronder kruidenstempels en zijden handschoenen. De producten zijn vervaardigd van Ahimsa Peace Silk (diervriendelijk).

Voor onze schoonheidsbehandelingen gebruiken we natuurlijke cosmetica van LakShmi. Deze cosmetica worden bereid uit ruw plantenmateriaal van wilde of biologisch geteelde planten met het doel om de kwetsbare balans tussen mens en natuur optimaal te waarborgen. De overtuiging is dat we Moeder Aarde met respect moeten behandelen. Wilde of biologisch geteelde planten behouden hun connectie met de natuur, welke verloren gaat in een kunstmatige, door de mens gecreëerde wereld. Onze behoeften blijven uiteindelijk hetzelfde, dicht bij de natuur.

Bestel schoonheidsproducten van LakShmi online!

Ik heb trainingen gedaan bij LakShmi voor Ayurvedische lichaamsmassage met kruidenstempels, oogbehandeling met bergkristal en voetverzorging met voetpakking. In augustus 2013 ben ik naar de World LakShmi Meeting in Italië geweest voor trainingen en een bezoek aan het laboratorium en de fabriek. Ik heb diverse certificaten behaald voor anti-agebehandelingen en edelsteenmassage rond de ogen.

In 2014 heb ik de training voor de gevoelige huid gedaan bij LakShmi. In 2015 heb ik de training Shirodara gedaan. Dat is een Ayurvedische behandeling met olie op het voorhoofd ter ontspanning van de geest. In 2016 heb ik de training Sugaring gedaan; dat is het verwijderen van overtollige haartjes met suikerpasta. In 2016 heb ik bij LakShmi de Ananda-antistresstraining gevolgd.

Kwaliteitskeuze als schoonheidsspecialiste heb ik hoog in het vaandel staan. Van 2010 tot 2012 heb ik mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste gevolgd bij Instituut Dangremond in Den Haag. Daarnaast heb ik certificaten voor de volgende schoonheidsbehandelingen behaald: lichaamspeeling, gezichtsmaskers, pakkingen, penseelmassage van het gezicht, harsen met een stokje van het gelaat, drukpuntmassage, aromatherapie, wellness van het gelaat, wellness van het lichaam, huidverbetering en behandelingen met een koeldampapparaat (Lucas-Championnière).

Onze saloninrichting en (verwarmde) behandelstoel is van Bellezi, een trend die bij de beste schoonheidssalons in gebruik is.

 

Vertrouwen: door onze schoonheidsbehandelingen willen wij in wederzijds vertrouwen een plezierige en langdurige samenwerking met je opbouwen.

Competentie: door onze vakkennis geven wij je advies en een persoonlijke begeleiding voor de beste verzorging van jouw huid. De verzorgingslijn bevat de juiste producten voor jouw huidtype.

Service: jij als cliënt staat centraal en we geven je alle aandacht tijdens de schoonheidsbehandeling.

Wij werken volgens afspraak om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Graag tot ziens in de schoonheidssalon,
Barbara Bergwerff
Neem contact met ons op!

© Copyright Barbabeauty 2016       Schoonheidssalon BarbaBeauty | Foulkeslaan 26, 2625PX Delft | 015-2614859 | E-mail | KVK 56497075